Schaatsles voor recreanten

Schaatslessen voor volwassenen op noren

Schaatsles voor volwassen is bij het District Sassenheim ondergebracht onder de discipline ‘Recreatieschaatsen’

Wie wil er nou niet met minder inspanning sneller over het ijs glijden. Beter schaatsen leren dus. Gezond bewegen en tegelijkertijd de schaatstechniek verbeteren. Twee vliegen in een klap.

Bewegen is gezond en: Schaatsen is leuk en gezellig bij het district Sassenheim !

Het schaatsseizoen in Leiden start weer in oktober 2019 Als u zich aanmeldt voor een van de lessen ontvangt uiterlijk in september de bevestiging van uw abonnement met meer informatie.

Hoe?

Met de schaatstrainingen (schaatsen op noren), gegeven door ervaren trainers,  van het district Sassenheim van de KNSB.

Voor wie?

Het maakt niet uit of je beginner bent of dat je al een aardig rondje kan schaatsen. Iedereen van 18 jaar en ouder die mee wil doen, wordt ingedeeld in een groep van zijn of haar schaatsniveau.

Wanneer?

Minimaal 20 lessen staan op het programma en ze beginnen om oktober 2019 en eindigen februari 2020.  Doe je mee, dan kun je op de volgende uren les nemen:

  • Zaterdag: 10:15 – 11:15 uur

Wat kost het?

€ 195,-  voor de lessen van een heel seizoen. Op het moment dat je meedoet betaal je de lessen tot aan het eind van het schaatsseizoen.

Vragen/opmerkingen:

Als u vragen of opmerkingen heeft, laat me dit dan even weten. Met uw reacties kunnen we het e.e.a. verbeteren. Voor vragen kunt u terecht bij Dennis van der Hoorn (e-mail recreatieschaatsen@ziggo.nl)